your passion is pure joy to me. ikväll tittar jag på youtubeklipp och inspireras. jag spånar, funderar, tänker. dans är något så magiskt som inte går att sätta ord på. en dansare är en kropp fylld med alla känslor som finns att känna. det är koreografen som väljer ut en, eller två eller kanske ännu fler, av dessa känslor,  sätter dem i rörelser, lär ut till dansaren, och dansaren är modellera-klumpen som förmedlar budskapet. det är publiken som tar emot den och får känna, inspireras, glädjas, påverkas, bli fundersamma.

jag vill verkligen bli konstnär. det är det jag vill. det är det jag brinner för, konsten. det är många som inte förstår vad jag menar när jag försöker förklara. eller snarare, det är inte så ofta jag ens försöker förklara, för det är få som ändå skulle förstå. oftast känner jag mig dum och annorlunda, så jag låter bli. de flesta i min omgivning tycker konst är skumt, tråkigt, vrickat, skrattretande och inte det minsta intressant. som gör narr av den. jag själv spritter av någon sorts glädje och tillfredsställelse av konst, jag känner någon oförklarlig dragning till den.

jag dagdrömmer om att få studera konst på ett utländskt universitet efter gymnasiet. helst dans såklart! den konstarten är den mest intressanta, roligaste och häftigaste enligt mig. men jag vill också lära mig att måla på riktigt, fota på riktigt och skapa konstverk och installationer. varför inte i england, hawaii eller singapore? åh!Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s